KONSERVU RAŽOŠANA
|
Vistu gaļa “de lux”
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: vistu gaļa 85%, dzeramais ūdens. pārtikas sāls, dabīgās garšvielas un garšvielu ekstrakti. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas.
|
|
|
Liellopu gaļa “de lux”
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: liellopu gaļa 85%, dzeramais ūdens. pārtikas sāls, dabīgās garšvielas un garšvielu ekstrakti. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas.
|
|
|
|
|
|
|
Cūkgaļa “de lux”
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: cūkgaļa 85%, dzeramais ūdens, pārtikas sāls, dabīgās garšvielas un garšvielu ekstrakti. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas.
|
|
|
Vistas gaļa «Premium»
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: vistu gaļa 75%, vistu ādas 13%, dzeramais udens, vārāmais sāls, garšvielas mainīgās proporcijas. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas. |
|
|
|
|
|
|
Sautēts vistu šķiņķis
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: vistas šķiņķi 66%, dzeramais ūdens, konservants nātrijas nitrīts E250, dabīgas garšvielas un garšvielu ekstrakti. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas.
|
|
|
Baltās pupiņas ar vistu gaļu
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: dzeramais ūdens, baltās pupiņas 20 %, malta vistu gaļa 24 %, vistu tauki 6%, pārtikas sāls, sīpoli, burkāni, pipari, dabīgās garšvielas un garšvielu ekstrakti. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas.
|
|
|
|
|
|
|
Griķi ar vistu gaļu
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: dzeramais ūdens, griķi 20%, malta vistu gaļa 30%, vistu tauki 6%, pārtikas sāls, garšvielas, sīpoli, burkāni, pipari. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas.
|
|
|
Grūbu biezputra ar vistu gaļu
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: dzeramais ūdens, grūbas 20 %, malta vistu gaļa 24 %, vistu tauki 6%, pārtikas sāls, garšvielas, sīpoli, burkāni, pipari. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas.
|
|
|
|
|
|
|
Zirņi ar vistu gaļu
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: dzeramais ūdens, dzeltenie zirņi 20%, malta vistu gaļa 30%, vistu tauki 6%, pārtikas sāls, garšvielas, sīpoli, burkāni, pipari. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas.
|
|
|
Kartupeļi ar vistu gaļu
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: kartupeļi 51%, malta vistu gaļa 30%, dzeramais ūdens 16%, burkāni, sīpoli, pārtikas sāls, dabīgās garšvielas un garšvielu ekstrakti. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas.
|
|
|
|
|
|
|
Rīsi ar vistu gaļu
Neto masa: 525 g. Sastāvdaļas: dzeramais ūdens, rīsi 20 %, malta vistu gaļa 30 %, vistu tauki 6%, pārtikas sāls, garšvielas, sīpoli, burkāni, pipari. Derīguma termiņš: 3 gadi. Uzglabāšanas t°C 0...+25°C, ieteicamais gaisa mitrums <75%. Atvērtu kārbu uzglabāt t°C 0...+4°C ne ilgāk kā 24 stundas.
|
|
|
|
|
1 2 3 4 |
|
|
|
|